Curata laptopul de praf in fiecare an!

Curatarea laptopului de praf este foarte importanta. Nu este vorba despre praful care se depune pe carcasa, pe tastatura sau pe dispay ci de praful din interior.

Chiar daca unii utilizatori nu cred ca se poate acumul praf mult in interior, daca vor asista la desfacerea laptopului, vor fi surprinsi.
Orice laptop acumuleaza praf in interior, intr-o masura mai mica sau mai mare.

Daca mediul in care se foloseste laptopul este unul predispus la praf (santiere, camere in care se lucreaza la zidarie) este evident ca praful din interior va fi mult mai gros.

Ce se poate intampla de la praf?
Praful se va depune si va forma in timp o patura ce va obtura caile de evacuare a aerului cald. Componentele din interior se incing iar aceasta caldura este directionata de catre radiator si ventilator, catre exterior. Daca acele cai de evacuare sunt obturate cu praf, caldura va ramane in interior iar aceasta poate dauna in primul rand, cipului video.

Trebuie sa efectuati curatarea in fiecare an, de preferat inaintea verii. O curatare costa maxim 100 de lei, insa beneficiile sunt evidente. Nu doar ca laptopul nu se va mai incinge ci va functiona si mai rapid. In plus, prelungiti durata de viata prin simpla curatare.

Curatarea laptopului acasa
Si acesata este o varianta insa presupune sa aveti ceva cunostinte in materie de laptopuri si componente. Va necesita sa desfaceti carcasa cu atentie si sa aveti la dispozitie cateva ustensile. Vezi acest articol despre curatarea laptopului la domiciliu.

Tags :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

recuperare date

Service Laptop Bucuresti

Un produs Blogger.